Logo Morsink Tentprofielenvisual

Producten

Aluminium profielen

Voor de tentbouw hebben wij een groot scala aan aluminium profielen. Een deel in voorraad en door de korte communicatielijnen de rest snel geleverd. Weet u welk type u zoekt? Blader dan door onze online catalogus en vul het profiel bestelformulier in. Wij sturen u dan snel een aanbieding op maat. 

Tentdoek en zeildoek

Iedere toepassing vraagt om een eigen oplossing. Morsink Tentprofielen heeft in haar bestaan al veel mogelijkheden gezien wat betreft de toepassing van zeildoek. Geen toepassing is het zelfde, wel de vraag naar kwaliteit. Daarom is Morsink Tentprofielen in staat een brede range zeildoek te leveren.

Er is bij de verkoop van zeildoek geen minimale afname gesteld. Wij informeren u graag over de juiste materialen in relatie tot de toepassing.

Wij zijn bekend met de specifieke eisen voor tentdoek. Voor deze toepassing leveren wij materialen welke voldoen aan de M2 en B1 normen van (brand)veiligheid en kwaliteit. 

Pees of kederband

Pees, ook wel kederband genoemd, is een ander product welke door Morsink Tentprofielen wordt geleverd. Verschillende typen hebben wij op voorraad, maar is dit niet voorradig, dan zijn wij in staat snel te leveren. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie over de producten en mogelijkheden? Neem dan contact op.